Politică

ABERANT: Gigi Becali se consideră „mai INTELECTUAL” decât 90% dintre PARLAMENTARI

<p> <div>Invitat la România TV, Corneliu Vadim Tudor a povestit că l-ar fi auzit pe noul deputat Gigi Becali folosind un limbaj colorat în calitate de europarlamentar. În replică, Becali s-a lăudat că el este mai "intelectual" decât 90% dintre parlamentari, singurul cu care nu se poate compara fiind "titanul" C.V. Tudor, scrie EVZ.ro. 

Publicația reproduce dialogul aberant din studio: "Când mă îndreptam spre sala de şedinte am auzit dinspre cafeneaua Parlamentului: 'Zdreanţo, hahalero care esti, vagabondule!'. Zic, mă cine să fie? Intru, vine Joe Biden, hop şi Gigi... Şi zic: Mă, tu ţipai aşa? Da, s-a auzit? Zic: sigur că s-a auzit, la cine ţipai? la Joe Biden? Nu! La unu, că m-a luat la telefon în ce limbă veţi vorbi domnul Becali în Parlamentul European şi eu i-am zis: în limba lu' mă-ta zdreanţo, hahalero, vagabondule care eşti tu!", a povestit Vadim Tudor.
Gigi Becali a intervenit în emisiune pentru a „lămuri” lucrurile: „Vă garantez că din punct de vedere intelectual sunt mai bun decât 90% dintre ei (europarlamentarii - nr)".
Corneliu Vadim Tudor l-a întrebat dacă se consideră "intelectual mai bun ca mine?", iar Becali i-a răspuns: "Nuuuu. Dumneata eşti titan. Cu titanii nu ne putem compara. Dumneata eşti geniu, cu geniile nu ne putem compara".

abonare newsletter