Politică

Emil Boc le-a felicitat pe Steluţa Cătăniciu şi pe Elena Uioreanu pentru câştigarea unui mandat de parlamentar

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="ro-RO" align="JUSTIFY"><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a felicitat pe candidatele USL Steluţa Cătăniciu şi Elena Uioreanu care au câştigat un mandat de parlamentar la alegerile din 9 decembrie. Felicitările au fost făcute în plenul Consiliul Local, reunit în şedinţă. Pentru prima dată în 6 luni de zile, la şedinţa de Consiliu Local s-au reunit toţi consilierii.

Felicit toţi consilierii locali care au participat în competiţia electorală, în special pe Elena Uioreanu şi Steluţa Cătăniciu pentru că vor reprezenta municipiul Cluj-Napoca în Parlament. Şi îi asigurăm pe toţi de sprijinul nostru. Şi pentru cei care au fost aleşi în Parlament sunt sigur că vor rămâne interesaţi de cetăţenii oraşului nostru. Felicitări şi succes în activitatea parlamentară”, a precizat Emil Boc.


Vreau să vă mulţumesc şi să vă asigur de un parteneriat onest în sprijinul Clujului”, a precizat Steluţa Cătăniciu

Vreau să vă spun că aceste 6 luni în Consiliul Local au contribuit la experienţa mea viitoare si va asigur de buna mea colaborare şi pe viitor”, a declarat, la rândul ei, Elena Uioreanu.



Citiți și: Noii parlamentari şi-au primit certificatele doveditoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter