Politică

Buda: „Candidatura sub sigla ARD nu a fost o variantă fericită“

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/11/danielbudapdl5.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că varianta candidaturii democrat liberalilor, sub sigla Alianţei România Dreaptă (ARD), nu a fost una fericită, ţinând cont de rezultatele de la alegerile de duminică.</strong></p>

„Am fi ipocriţi să spunem că este scorul pe care l-am dorit şi l-am aşteptat. Ţinând cont de rezultatele de la alegerile din 9 decembrie şi sub acest aspect,  varianta de a merge sub sigla ARD nu a fost una fericită. Ar fi fost mai bine să fi candidat sub sigla PDL. Dar este important să ai capacitatea de a învăţa din ceea ce faci şi din greşeli. Nu spun că această coagulare a forţelor de dreapta nu a fost bună, dar s-a făcut târziu, cu puţin timp înainte de alegeri. Dar una peste alta, a sta în Opoziţie nu este un lucru rău“, a declarat Daniel Buda pentru Monitorul de Cluj.

 


Vă reamintim că luni, Daniel Buda a precizat că, la nivelul partidului, „va urma o analiză serioasă şi cu siguranţă vor fi luate măsuri, având în vedere rezultatele alegerilor“. Preşedintele PDL a subliniat că şi la Cluj va fi o analiză serioasă, la nivelul fiecarei organizaţii şi structuri“. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene.

Buda: „Candidatura sub sigla ARD nu a fost o variantă fericită“

Ultimele Stiri
abonare newsletter