Politică

Vasile Blaga: “Am votat pentru o Românie dreaptă”

<p><strong>Preşedintele PDL Vasile Blaga spune că a votat pentru “o Românie dreaptă, pentru o Românie a Uniunii Europene, pentru un parcurs european al României”. </strong>


Blaga a afirmat că a votat, de asemenea, pentru o Românie în care cetăţenii ei să aibă locuri de muncă.

Liderul democrat-liberal a dorit, de asemenea, să “dea o replică” premierului Victor Ponta, pe care l-a făcut “mincinos cinic”.

“El a afirmat, nici mai mult nici mai puţin că ar fi propus domnia sa alegeri în noiembrie. Îmi pare rău s-o spun, dar este un mincinos cinic pentru că niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă într-o conferinţă de presă împreună cu ministrul de interne şi să arate care ar fi putut fi o altă dată decât cea de astăzi”, a spus Blaga.

Preşedintele PDL, senatorul Vasile Blaga, a votat la secţia de votare de la Deta, deşi ar fi trebuit să-şi exercite aceste drept în Sânnicolau Mare. Căderile de zăpadă şi viscolul au făcut însă impracticabil traficul rutier, astfel că Blaga a votat la o secţie din colegiul 3 Senat Deta.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, la ieşirea din secţia de vot, că a discutat mai demult cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, ca alegerile să fie organizate mai devreme, pentru a evita probleme create de vreme, însă acesta nu a fost de acord. “Am avut o discuţie cu cei de la PDL. Domnul Blaga n-a vrut el să facem alegerile mai repede, a vrut ca în decembrie, ca să mai pierdem noi din voturi şi să câştige el”, a declarat premierul.

Victor Ponta a menţionat că în viitor este nevoie de modificări în Constituţie pentru ca alegerile să aibă loc în octombrie sau noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter