Politică

UDMR, singurul partid care nu a depus coroane de flori la statuia lui Avram Iancu

<p><strong><span style="color: #000000;"><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/01/coroane.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />La Cluj-Napoca singura formaţiune parlamentară care nu a depus coroane de flori a fost UDMR. </span></span></strong>

Astfel, la statuia lui Avram Iancu au fost depuse coroane de flori din partea instituţiilor statului, a unor asociaţii şi organizaţii, partide şi alianţe politice, singura formaţiune parlamentară care nu a depus coroane fiind UDMR.

Manifestările de 1 Decembrie au fost organizate, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, de către Prefectura Cluj şi au cuprins un Te Deum, oficiat în Catedrala Mitropolitană, o ceremonie de depunere de coroane de flori la statuia lui Avram Iancu şi o paradă cu tehnică militară.

Primăria Cluj-Napoca va organiza, sâmbătă seară, în Piaţa Unirii, un spectacol folcloric, concerte susţinute de trupele Compact şi DJ Project şi o retragere cu torţe, iar programul se va încheia cu un foc de artificii cu o durată de 15 minute, în Piaţa Avram Iancu.

abonare newsletter