Politică

UPDATE: Candidaţii USL Cluj, susţinuţi de Ministrul Muncii

<p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/28/daniel buda m 1.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Mariana Câmpean, a fost prezentă miercuri, la Cluj-Napoca, pentru a susţine candidaţii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. </strong> </span></span></p>

Câmpean nu a ezitat să atace adversarii politici ai Uniunii, pe democrat liberali, amintind de „tăierile de sus până jos, cu scuza că sunt măsuri necesare pentru români, spunându-ni-se că altfel ajungeam asemenea Greciei. (...) Consecinţele au fost, printre altele, dispariţia, la nivelul Clujului a 20.000 de locuri de muncă“, a precizat aceasta, în cadrul unei conferinţe de presă. Mariana Câmpean l-a atacat şi pe unul dintre candidaţii ARD, „care îşi doreşte o lege a fondurilor europene“, însă „noi de legi pentru fonduri europene avem nevoie, sau să respectăm legile deja existente...? M-a amuzat această propunere, probabil este o lege care să acopere fraudele care se fac“, a mai spus ministrul.

Daniel Buda: „Demagogia face casă bună cu liberalismul“


În replică, deputatul clujean, Daniel Buda, şi totodată candidatul ARD la Colegiul 2, Camera Deputaţilor - cel care propune o Lege a Fondurilor Europene - a subliniat faptul că „demagogia face casă bună cu liberalismul...“. „M-aş opri, mai întâi la neîmplinirile unora dintre cei care au spus– de exemplu, că vor majora punctul de pensie la 45%, lucru care nu s-a întâmplat. Revenind la legea pe care eu o propun, cea a Fondurilor Europene, este importantă pentru că absorbţia banilor proveniţi din bugetul Uniunii poate fi îmbunătăţită doar prin crearea unei legi – cadru. Această lege ar trebui să funcţioneze precum Codul civil ori Codul penal, să grupeze cele mai importante norme, astfel încât lucrurile să fie simpluficate, pentru cei care vor să acceseze astfel de fonduri. Pe de altă parte, sunt convins că voi avea susţinere şi din partea unor colegi de la USL, în acest sens“, a declarat Daniel Buda.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter