Politică

UPDATE: Băsescu: Când vine la mine, PONTA e ca un PISICUȚ. E MITOMAN.

<p style="text-align: left; margin: 0px 0px 10px; padding: 0px;"><span style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);">Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn". </span></p>

 

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu.


"El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat el.

Ponta: "Pisica blândă zgârie rău"

Premierul Victor Ponta i-a replicat, marţi, preşedintelui Traian Băsescu, care a folosit la adresa sa apelativul "pisicuţ", spunând că "pisica blândă zgârie rău" şi invitându-i pe jurnalişti să îl întrebe pe şeful statului în legătură cu acest lucru, dar şi de ce e aşa de nervos.


Solicitat să comenteze afirmaţiile preşedintelui, care s-a referit la persoana sa cu apelativele de "mitoman" şi "pisicuţ", Ponta a răspuns, râzând: "Pisica blândă zgârie rău. Ia întrebaţi-l, de ce e aşa nervos?".

"E clar că Traian Băsescu simte că vine 9 decembrie şi că oamenii o să-i dea răspunsul final pentru 9 decembrie. E supărat pe toată lumea", a adăugat Ponta.


abonare newsletter