Politică

Mama lui Silviu Prigoană, INTERNATĂ la Institutul Inimii din Cluj.

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Mama deputatului Silviu Prigoană este internată la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, fiul acesteia spunând că ea este monitorizată de medici, nefiind prima dată când are probleme cardiace, dar că nu este vorba despre "o situaţie complicată".</strong></span></span>

Directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu, a declarat, luni, că mama lui Silviu Prigoană este internată de duminică seară, fără a da alte detalii. "Mama deputatului Silviu Prigoană este internată la Institutul Inimii, dar nu pot da alte detalii şi nici nu pot să spun care este diagnosticul", a spus Căpâlneanu.

Silviu Prigoană a declarat, la rândul său, că mama sa a fost internată, duminică seară, la secţia de terapie intensivă a Institutului Inimii, unde este monitorizată de medici. "Mama mea a fost internată la Institutul Inimii. Nu este prima dată când este internată cu probleme cardiace, a mai fost de cinci ori, cred. A fost operată mai demult pe cord. Este acum la terapie intensivă şi este monitorizată de către medici, dar nu este o situaţie complicată. Probabil nu şi-a luat medicamentele de inimă", a spus deputatul. Mama lui Silviu Prigoană are 74 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter