Politică

Kelemen Hunor: „UDMR este dispusă să intre la guvernare"

<p style="margin-bottom: 0in; background: none repeat scroll 0% 0% #ffffff;"><strong><span style="font-size: x-small;"><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/26/07-kelemen hunor.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, că formaţiunea pe care o conduce este dispusă să intre la guvernare după alegerile parlamentare pentru a asigura stabilitatea politică de care ţara are nevoie, informează Mediafax. </span></strong></p>

 


Acesta a menţionat că următorii doi ani vor fi foarte grei pentru România, de aceea nici un proiect politic de viitor nu va putea fi pus în practică fără o „majoritate extrem de stabilă şi o stabilitate politică solidă“.

Este nevoie, după foarte mult scandal, după enorm de mult scandal, de o stabilitate politică şi de o majoritate largă pentru 2013 şi pentru 2014. Să nu uităm 2014 va fi din nou an electoral, de aceea 2013 pentru societatea românească şi pentru viitorul României va fi un an vital. Nu avem voie să pierdem nici o zi din 2013 pentru că pe urmă intrăm într-un an electoral când nu vom mai face nimic cunoscând tradiţia românească, când într-un an electoral lucrurile se opresc“, a spus preşedintele UDMR.


Referindu-se la recenta declaraţie a liderului PNL Crin Antonescu care nu exclude varianta unei guvernări împreună cu UDMR, Kelemen Hunor a menţionat că acest lucru arată că Uniunea este receptată drept un „partener serios şi de încredere“.

Crin Antonescu a declarat joi seară că nu exclude ideea unei guvernări împreună cu UDMR, însă acest lucru depinde de anumite condiţii şi de modul în care sunt armonizate poziţiile formaţiunii maghiare cu cele ale USL.



Ultimele Stiri
abonare newsletter