Politică

Daniel Buda (PDL): Candidaţii USL din Transilvania să se dezică de programul partidului lor

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/09/ard.jpg" border="0" width="449" height="233" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, le cere candidaţilor USL din Transilvania să se dezică de programul Uniunii, deoarece nu ar fi inclusă continuarea lucrărilor la autostrada Transilvania, scrie Agerpres. </strong></p>

'Aş vrea să le solicit public colegilor de la USL din întreaga Transilvanie să se dezică de programul de guvernare al USL pe componenta infrastructură. Noi, cei din Ardeal, de-a lungul timpului am dus bătălii importante la Bucureşti, uneori chiar şi în propriile partide. Să recunoaştem cu toată responsabilitatea că am dus aceste bătălii importante pentru ceea ce a însemnat atragerea de investiţii la nivelul regiunii Transilvania. Din păcate, iată că aceşti domni de la USL, care în mod vremelnic, doar până în 9 decembrie, conduc ţara, pe componenta programului de infrastructură şi punctual pe autostrăzi nicăieri nu şi-au prins în programul de guvernare continuarea lucrărilor la autostrada Transilvania', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Daniel Buda.

Acesta a mai spus că le cere tuturor candidaţilor oneşti din USL fie să ceară partidului lor introducerea autostrăzii Transilvania în programul de guvernare, fie să se dezică de programul partidului lor.

'Iată că încă de la început aceşti oameni de la USL îşi propun să marginalizeze Clujul şi întreaga Transilvanie şi de aceea le solicit public colegilor de la USL, tuturor candidaţilor de la USL pe care îi cunosc ca fiind oameni oneşti, să solicite celor de la USL fie introducerea în programul de guvernare a acestei autostrăzi, fie să se dezică de această componentă a programului de guvernare', a subliniat Daniel Buda.

Candidaţii ARD Cluj au prezentat, vineri, o parte din programul de guvernare al alianţei pe care o reprezintă.

abonare newsletter