monitorulcj.ro Menu

Politică

Petru Călian implică studenţii în lupta electorală şi le cere să boicoteze campania USL

Candidatul ARD în Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, Petru Călian, a cerut studenţilor clujeni să boicoteze campania electorală a celor de la USL până îşi vor primi banii pentru burse.

Declaraţia a fost făcută cu ocazia lansării ofertei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 a celor de la Alianţa România Dreaptă Cluj.

 

Vreau să-mi exprim nemulţumirea faţă de guvernarea USL. Principiul echităţii sociale, acest punct important cu care se tot laudă cei de la USL, rămâne doar pe hârtie şi e călcat metodic în picioare de aceştia. De două săptămâni mă lupt cu Victor Ponta şi cu Ecaterina Andronescu astfel încât să nu mai batjocorească studenţii. Studenţii de la Universitatea Babeş-Bolyai nu şi-au primit bursele de merit, cele sociale. În cazul studenţilor cu burse sociale e singurul lor venit. Dacă tot am adus în discuţie bursele, vreau să fac un apel către toţi studenţii din Cluj să boicoteze campania eelctorală a celor de la USL atâta timp cât nu-şi primesc bursele USL îşi face campanie eelctorală pe bursele studenţilor”, a precizat Călian.

Candidaţii Alianţei România Dreaptă Cluj şi-au prezentat, vineri, în prima zi de campanie electorală, oferta cu care vin în faţa clujenilor pentru a le câştiga voturile. La lansarea ofertei electorale au fost prezenţi, printre alţii, Alin Tişe (candidat la Senat Colegiul 1), Adrian Papahagi (candidat la Camera Deputaţilor Colegiul 1), Adrian Gurzău (candidat la Camera Deputaţilor Colegiul 4), Daniel Buda (candidat Camera Deputaţilor Colegiul 2), Ovidiu Călin ( candidat în Colegiul Senatorial 2).