Politică

USL taie salariile de la Cluj Arena

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/07/03-usl--cj m 1.jpg" border="0" align="right" />Consilierii judeţeni au votat schimbarea Consiliului de Administraţie la Cluj Arena şi la Compania de Apă Someș, indemnizaţia lunară a noilor membri fiind şi ea modificată.</strong>



Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, a convocat ieri o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia s-a votat revocarea mandatelor membrilor Consiliului de Administraţie atât de la Cluj Arena, cât şi de la Compania de Apă Someş şi numirea de membri noi.

Consilierul judeţean Remus Lăpuşan (USL) a propus un amendament la proiectul de hotărâre referitor la indemnizaţia membrilor Consiliului de Administraţie de la Cluj Arena, în sensul diminuării acesteia de la 900 de lei, cât era prevăzută iniţial, la 500 de lei, amendament care a fost votat de consilieri.
„Propun un amendament ca indemnizaţia membrilor Consiliului de Administraţie de la SC Cluj Arena SA să fie de 500 de lei până ce acolo se rezolvă problemele financiare şi nu de 900 de lei cum este prevăzut în proiectul de hotărâre”, a declarat Remus Lăpuşan.
Din noul Consiliu de Administraţie al Cluj Arena fac parte, printre alţii, şeful Blocului Naţional Sindical, Nati Araton, fostul prefect de Cluj, Florin Stamatian, preşedintele tinerilor social-democraţi, Marius Andreica, sau fostul consilier local din partea UDMR, Somogyi Gyula. Durata mandatului membrilor Consiliului de Administraţie este de patru ani.

Altă AGA, cu aceeași indemnizație

De asemenea, şi proiectul referitor la schimbarea componenţei Consiliului de Administraţie la Compania de Apă Someş a trecut. Consilierul judeţean Dorel Secară (USL) i-a cerut  colegului său, Marius Mânzat (USL), care în calitate de reprezentant al judeţului Cluj în Adunarea Generală a Acţionarilor la Compania de Apă Someş se ocupă cu desemnarea membrilor noului Consiliului de Administraţie, să îi asigure că niciuna dintre persoanele desemnate nu se află în conflict de interese sau sunt incompatibile. „Nu ştiu dacă persoanele aflate aici se află sau nu în incompatibilitate, dar o să verific”, a precizat Mânzat.
Din noul Consiliul de Administraţie fac parte Dorin Ciatarâş, Mihai Teaha, Liviu Miclăuş, Mircea Itu Vasile, Ramona Drăgan, Ovidiu Micu, Valtar Marcu, Vasile Nemeş, Andrea Vakar. În cazul acestora, indemnizaţia lunară primită fixă este de 900 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter