Politică

Cine vor fi candidaţii pentru alegerile parlamentare de la Turda?

<p /><strong> <img src="documente/stories/2012/09_septembrie/27/03 stefanie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, nu va candida pentru un post în Parlamentul României, chiar dacă bursa zvonurilor îl desemnau ca unul dintre candidaţii pentru Senat.</strong>

Prezent într-un studio local de televiziune, primarul Tudor Ştefănie a ţinut să-i asigure pe turdeni că va rămâne alături de ei, aşa cum a promis în campania electorală. Totuşi, PDL Turda va avea un candidat pentru Parlament în persoana fostului viceprimar, Mircea Irimie, care şiţa anunţat intenţia de a candida. Tudor Ştefănie a precizat că Irimie si-a depus candidatura dar că exista posibilitatea ca şi alte persoane să îşi manifeste dorinţa de a candida.
De asemenea, Tudor Ştefănie consideră că trebuie să se creeze un culoar şi pentru alţi oameni politici care să reprezinte municipiul Turda în Parlamentul României, asta cu atât mai mult cu cât „de 20 de ani nu am mai avut un reprezentant în Parlamentul României” şi asta poate şi din cauză că turdenii se consumă prea mult cu lupte interne, din acest motiv având de suferit chiar viaţa administrativă locală.
Edilul şef a mai menţionat că „este o oportunitate pentru comunitatea turdeană să fie reprezentată de cât mai multi politicieni în Parlamentul României. El a explicat ca este momentul ca politicieni din generaţia tânără să aibă curajul de a lupta pentru aceast municipiu, mai ales că de foarte mulţi ani municipiul nostru nu a fost reprezentat în forul legislativ al României de catre un turdean”.
Alte nume vehiculate ca potenţiali candidaţi pentru alegerile parlamentare sunt Călin Felezeu (USL) şi Lucian Nemeş PPDD.   

abonare newsletter