Politică

Democrat liberalii cer USL să vină cu proiectul bugetului în Parlament

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/30/05-daniel%20buda.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL Cluj, deputatul Daniel Buda cere USL să prezinte în Parlament, până la 1 octombrie, proiectul bugetului de stat pe anul 2013. În opinia lui Buda, orice întârziere înseamnă, de fapt, lipsa soluţiilor. </strong>

„Solicit public USL să vină în Parlament cu proiectul de buget până la 1 octombrie, aşa cum prevede legea. Orice întârziere a trimiterii bugetului către Parlament înseamnă că nu au soluţii la promisiunile făte. Mă refer aici la creşterea salariilor, a pensiilor şi reducerea TVA la alimente. USL nu face altceva decât să inducă în eroare opinia publică şi nu este capabilă să respecte ceea ce a promis”, a declarat ieri, Daniel Buda.

Vă reamintim că, la începutul săptămânii, prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda a precizat, la rândul său că Guvernul Ponta nu va prezenta bugetul pe 2013, aşa cum a promis, până în octombrie şi încearcă să-l ducă după alegerile parlamentare pentru că „e un buget sărac şi lipsit de promisiunile pe care USL le-a făcut“.


Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, a declarat, marţi, întrebat de bugetul pe 2013, că s-a stabilit, la ultima şedinţă de Guvern, că, atunci când este an electoral, cu alegerile plasate în ultimele trei luni ale anului, depunerea bugetului de stat se face la 15 zile de la învestirea noului Guvern.

abonare newsletter