Politică

14 interpelări depuse de Mircia Giurgiu într-o singură zi

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/10/04-mircia giurgiu_a.g_14.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul independent Mircia Giurgiu a depus, ieri, 14 interpelări adresate primului ministru şi membrilor Guvernului României.</strong>

Printre acestea se numără o interpelare prin se solicită măsuri urgente pentru salvarea locurilor de muncă de la Mechel Câmpia Turzii, una referitoare la adoptarea unor măsuri urgente de sprijinire a producătorilor agricoli afectaţi de secetă, precum şi pentru crescătorii de animale care nu mai au furajele necesare pentru hrana animalelor.

De asemenea, deputatul clujean a solicitat ministrului Sănătăţii să ia măsuri dispuse a nu se mai repete criza vaccinurilor în România pentru nou-născuţi. Premierului Victor Ponta i-a cerut să precizeze numărul de kilometri care vor fi construiţi în acest an la Autostrada Transilvania şi să prezinte precizări cu privire la majorarea preţului la gaze şi carburanţi. Deputatul clujean a solicitat adoptarea de măsuri pentru protecţia salariaţilor dispobilizaţi şi menţinerea locurilor de muncă acolo unde mai este posibil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter