Politică

SMURD Cluj va primi 10.000 lei de la Primărie

<p><strong><img src="documente/stories/03_martie/22_ziua/smurd.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primăria Cluj-Napoca va aloca 10.000 lei pentru SMURD Cluj, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea a 1.500 litri de motorină, necesari pentru funcţionarea optimă a serviciului până la sfârşitul anului. </strong></p>

 


„Am primit o solicitare de la SMURD Cluj pentru a fi sprijiniţi în cumpărarea a 1.500 de litri de motorină pentru a funcţiona până la sfârşitul anului. Probabil că nu mai au resursele financiare necesare şi vor să prevină posibilele disfuncţionalităţi”, a declarat primarul Emil Boc.

Banii vor merge către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, cu destinaţia SMURD. Alocarea fondurilor va fi prevăzută într-un proiect de hotărâre de Consiliu Local care va fi supus votului consilierilor în cadrul şedinţei care va avea loc la sfârşitul lunii.


Primăria Cluj-Napoca mai are în derulare un proiect prin care sprijină SMURD Cluj. În cadrul acestui proiect, începând din luna martie, două echipaje SMURD primesc, gratuit, prânzul şi cina, în fiecare zi, din partea Primăriei Cluj-Napoca. Masa este livrată în sistem catering, iar costurile totale pentru acest an sunt de 65.000 lei. Cele două echipaje care vor primi mesele calde de la Primărie sunt formate din cinci persoane fiecare şi activează la cele două puncte din Cluj-Napoca ale SMURD, cel de pe B-dul 21 Decembrie şi cel de la Colina. Până în iarna acestui an, masa era asigurată de o firmă, prin sponsorizare, dar s-a retras. Medicul şi conducătorul auto efectuează gărzi de 24 de ore, ceilalţi ture de câte 12 ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter