Politică

Giurgiu le promite clujenilor locuri de muncă noi

<p><img src="documente/stories/2012/05_mai/18/04-giurgiu.jpg" border="0" align="right" />Mircia Giurgiu şi-a lansat, ieri, programul cu care vrea să intre în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca.</p>

Proiectele deputatului independent vizează domenii precum sănătate, economie, învăţământ cultură, transport, sport, urbanism dar şi proiecte sociale pentru tineri şi vârstnici. Giurgiu promite de asemenea, 21.500 de locuri de muncă.
„În Cluj-Napoca sunt înregistrate 21.500 de firme, iar dacă fiecare firmă angajează câte o persoană, vor fi create 21.500 de locuri de muncă. Voi propune Consiliului Local, dacă voi ajunge primar, să susţină acest proiect. Voi propune să iniţiem discuţii cu firmele, pentru a găsi soluţii de reducere a taxelor şi impozitelor locale”, a spus Giurgiu.

Fabrică de procesare a cărnii şi depozit de legume

De asemenea, unul dintre cele mai inedite proiecte ale deputatului independent este construcţia unui depozit de legume-fructe pentru achiziţionarea de produse proaspete de la toţi producătorii, care să fie vândute cu un adaos comercial mic, pe tot parcursul anului. De asemenea, un alt proiect prevede construcţia în parteneriat public-privat a două unităţi de procesare a laptelui şi cărnii, prin achiziţionarea de la producători a laptelui şi cărnii, şi apoi vânzarea produselor finite în magazine specializate ale primăriei şi nu numai.
Vă reamintim că la Primăria Cluj-Napoca mai candidează democrat liberalul Emil Boc, liberalul Marius Nicoară, dar şi Peter Eckstein-Kovacs (UDMR). De asemenea, în cursa pentru această funcţie s-au mai înscris: Ioan Avram (PRM), Antal Elemer (Partidul Ecologist), Mădălina Diana Paul – independent, Gergely Balazs (Partidul Popular Maghiar din Transilvania), Dalia Fodor (Partidul Poporului Legea Cojocaru), Mirel Tarborean (Partidul Poporului Dan Diaconescu) Emil Culda (PNŢCD) şi Iuliana Iancu (Partidul Socialist Român.


Giurgiu și-a făcut site de campanie

Tot ieri, Mircia Giurgiu şi-a lansat şi site-ul de campanie www.mirciagiurgiu.ro, pentru alegerile din 10 iunie. Site-ul conţine informaţii despre activitatea sa politică, despre programul şi ideile pe care le propune clujenilor. „Cluj-Napoca are nevoie de un primar care prin activitatea lui să fie un reprezentant al nevoilor municipiului. Să știe să asculte cetățeanul, să-și respecte promisiunile și să transpună în fapte ideile și cerințele clujenilor! Am ascultat mereu oamenii, cetățenii Clujului, care veneau în audiență, la Biroul Parlamentar de la Cluj-Napoca. Nevoile lor le-am rezolvat în mare măsură prin inițierea unor proiecte de legi care au devenit legi aplicate“, spune Giurgiu pe site.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter