Politică

Ponta, despre ministerul lui Rus: „Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat”

<p />Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că ministrul de Interne, Ioan Rus, i-a comunicat faptul că cei doi fraţi Cămătaru au fost prinşi, el replicându-le jurnaliştilor care i-au atras atenţia că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat: „Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat”, informează Mediafax.

„Ioan Rus mi-a comunicat că au fost prinşi amândoi fraţii”, a precizat Ponta, moment în care jurnaliştii i-au atras atenţia premierului că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat.

„Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat”, a replicat Ponta.

El a precizat că Ioan Rus va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, raportul privind situaţia urmăriţilor general.

„I-am solicitat ministrului de Interne, pentru miercuri, la şedinţa de Guvern, să prezinte situaţia clară cu deficienţele privind acest sistem al persoanelor date în urmărire şi măsurile necesare pentru a îndrepta o asemenea situaţie”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat şi luni dimineaţă, înainte ca Nuţu Cămătaru să se predea, că i-a cerut ministrului de Interne, Ioan Rus, să prezinte, miercuri, în şedinţa de Guvern, un raport privind urmăriţii general, el precizând că vor fi făcute schimbări de conducere şi de sistem la nivelul Poliţiei dacă va fi cazul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter