Politică

Aeroportul Cluj se închide în perioada 7 - 13 mai

<p />Aeroportul Internaţional Cluj va fi închis în perioada 7 – 13 mai din cauza lucrărilor de reparaţii la vechea pistă.

Astfel, în acest interval, sute de curse au fost anulate sau mutate la Aeroportul din Târgu-Mureş. Zborurile spre Bucureşti au fost anulate, iar cele ale companiei WizzAir au fost mutate la Târgu-Mureş.

„Având în vedere lucrările de reparaţii care vor fi executate la vechea pistă de decolare - aterizare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat în perioada 7 mai 2012, ora 8.00 – 13 mai 2012, ora 18.00”, se arată într-o informare a conducerii Aeroportului.

Începând cu data de 13 mai 2012, ora 18.00, traficul va fi reluat conform orarului obişnuit.

Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene.

Lucrările de modernizare a noii piste a aeroportului au demarat în toamna anului trecut, când s-a început lucrul la prima etapă a pistei de 2.100 de metri. Până în toamna acestui an se estimează că va fi terminată întreaga pistă a cărei lungime este de 3.500 de metri.

După finalizarea lucrărilor, vor putea ateriza şi aeronave mari, ceea ce înseamnă că de de aeroportul clujean vor opera mai multe zboruri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter