Politică

Candidaţii PDL Cluj la locale, desemnaţi până în 31 martie

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/dsc_0112.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Democrat liberalii clujeni vor definitiva lista candidaţilor la alegerile locale din luna iunie până la sfârşitul lunii martie, a anunţat vineri liderul PDL Cluj, deputatul Daniel Buda.</p>

El precizat că pentru funcţia de primar al muncipiului Cluj-Napoca, PDL are în vedere patru nume, cuprinse de altfel în sondajele organizaţiei. Buda nu făcut însă nicio nominalizare şi nici nu a confirmat că printre aceste patru persoane s-ar afla şi Emil Boc.

„În sondajele în derulare avem patru candidaţi pentru primărie. Până în 31 martie vom avea candidatul la Primărie, şi toată garnitura, toate candidaturile la Cluj”, a precizat liderul PDL Cluj.

În ceea ce priveşte eventuala candidatură a fostului premier, Buda a declarat doar că „domnul Boc ştie ce are de făcut şi, cu siguranţă va lua cea mai bună decizie pentru el şi pentru PDL. Oricum, decizia îi va aparţine în totalitate. În mod cert ne dorim un astfel de candidat“.

De altfel, democrat liberalii clujeni precizau, după demisia lui Boc din funcţia de premier că acesta ar fi „cea mai bună variantă pentru Primărie“ şi că ar susţine chiar „necondiţionat” o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, dacă elar decide să candideze. Tot atunci, fostul premier preciza, la postul public de televiziune că nu s-a gândit să revină la Primăria municipiului Cluj-Napoca, „deşi nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă”.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter