Politică

Social democraţii au „reţineri“ faţă de mitingul de la Bucureşti

<p>Reprezentanţii USL Cluj vor participa joi, la Bucureşti, la un marş de protest. Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară a declarat pentru monitorulcj.ro că în capitală vor fi prezenţi aproximativ 350 de liberali clujeni.</p>

De altfel, liberalul clujean a precizat şi zilele trecute că USL se va implica în acţiunile de protest în mod „transparent şi conform legii“ şi totodată paşnic.

Mai reţinuţi sunt însă social democraţii clujeni. Potrivit liderului PSD Cluj, Remus Lăpuşan, de la Cluj şi-au exprimat dorinţa de a participa la mitingul de astăzi „câteva zeci de colegi”.

„Eu voi fi la Cluj, nu la Bucureşti. Dar sunt foarte mulţi care îşi doresc să participe. Sunt anumite reţineri pentru că sunt diverse moduri de a te exprima şi provin probabil şi din faptul că nu am vrut să le dăm ocazia celor de la Putere să spună că ne-am implicat. Dar noi am declarat că susţinem aceste proteste ale oamenilor“, a explicat Lăpuşan pentru monitorulcj.ro.

Şi preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj a declarat zilele trecute că social-democraţii trebuie să se implice şi să îi susţină pe oamenii care vreme de cinci zile au ieşit în stradă, chiar dacă nu PSD este iniţiatorul protestelor.

Liderul social democarţilor, Victor Ponta, a explicat ieri că are „nişte reţineri” faţă de organizarea unui miting de către USL în Capitală, el precizând însă că PSD va participa la manifestaţie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter