Napi Hírek

Búcsúzik a Kolozsvári CFR-től az egyetlen magyar légiós

Amint már várható volt Dan Petrescu visszatérése óta, Lang Ádám mindössze egy év után távozik a vasutas klubtól, jelentették be a bajnok csapat hivatalos weboldalán.

A 26 éves védő tavaly nyáron érkezett Kolozsvárra még Edi Iordănescu mandátuma alatt, elözőleg a francia Dijon és Nancy, illetve a magyarországi Győr és Videoton színeiben lépett pályára a többszörös magyar válogatott. Mindössze 18 bajnoki mérkőzés, négy Román Kupa mérkőzés és egy Európa Liga találkozó erejéig viselhette a bordó mezt, többnyire a volt edző, Antonio Conceicao irányítása alatt.

„Köszönjük, Lang Ádám! Klubunk és Lang Ádám megállapodásra jutott a szerződés felbontása kapcsán. Köszönjük Ádámnak a bordó-fehér mezben végzett munkáját és sok sikert kívánunk további pályafutásában!”, olvasható a CFR közleményében.


Dan Petrescu visszatérése után Lang már a kispadon sem volt jelen, csupán két Astra Giurgiu elleni mérkőzésen léphetett pályára a Román Kupa elődöntőjében. A volt román válogatott nyíltan kifejezte elégedetlenségét Langgal szemben, cserében a magyar védő is kiöntötte lelkét a magyarországi sajtónak. Lang szerint hiába edzett keményen, különböző okokra hivatkozva Dan Petrescu nem számított rá a 18-as keretben, így a távozása már jó pár hete láthatáron volt.

Citește varianta în limba română a materialului.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter