Napi Hírek

Ötletekkel, javaslatokkal lehet hozzájárulni a 9. Kolozsvári Napok megszervezéséhez

A 9. Kolozsvári Napok idén szeptember 27-30 között kerülnek megrendezésre, jelentette ki Kolozsvár Polgármesteri Hivatala. Ötletekkel, javaslatokkal járulhat minden kolozsvári.

Kreatív, dinamikus, színes, multikulturális, összekapcsolt és befogadó – így jellemzik az idei Kolozsvári Napokat, amely a kincses város közösségét is szeretné tükrözni. Tavaly mintegy 250.000 résztvevő fordult meg a rendezvény négy napján, idén, az Európai Parlamenti választások miatt, május 23-26 helyett szeptemberre halasztják az ünneplést.

Ennek keretén belül, Kolozsvár Polgármesteri Hivatala felkér minden egyes kolozsvárit, kortól, nemtől függetlenül, járuljanak ötletekkel, programjavaslatokkal a 9. Kolozsvári Napok gördülékeny megszervezése érdekében. Nem kormányzati szervezetek, cégek, illetve intézmények javaslatait is szívesen fogadják.


Az ötleteket a zileleclujului@primariaclujnapoca.ro email címre, a városháza lakosság-nyilvántartó irodájába (Mócok útja / Calea Moților 7-es szám), valamint a kerületi városházákba várják, 2019 augusztus 16-ig. A legfrisebb fejlemények majd a http://fb.com/ZileleClujului/ Facebook oldalon is olvashatóak.

Citește varianta în limba română a materialului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter