Napi Hírek

Kihívás az Electric Castle rajongók számára: egymillió fa ültetése a Györgyfalvi-erdőben!

Különleges módon várják a tavaszt az Electric Castle zenefesztivál szervezői.

A bonchidai fesztivál rajongóit egyedi eseményre várják a szervezők. Nem kevesebb, mint egymillió fa ültetésére kerül sor az önkéntesek, a fesztiválcsapat és a Kolozs Megyei Erdészeti Igazgatóság közreműkődésével.

Az ültetés szombaton, március 30-án, 9:30 órakor kezdődik a Györgyfalvi-erdőben. A hozzáférés a Györgyfalvát (Gheorghieni) Kolozsvárral összekötő úton történik, az önkéntesek találkozóhelye pedig 200 méterre található a Borháncsi utca és az Apahida–Bányabükk (Centura Apahida–Vâlcele) kerülőút kereszteződésétől. Az esemény napján a találkozási pont plakátokkal lesz kijelölve. Jelentkezni egy rövid űrlap kitöltésével lehet ITT.


Az erdészeti igazgatóság minden résztvevőnek biztosítani fogja a szükséges védőfelszerelést, illetve az ültetéshez szükséges felszerelést és az ivóvizet. Ugyanakkor, regisztrációkor jelezni kell az ingyenes szállítás igényét, az ingyen szállítást igénylők találkozási pontja a CORA hipermarket parkolójában lesz március 30-án, 9:00 órakor.

Az amerikai Limp Bizkit együttes, a 30 Seconds to Mars, a Florence and The Machine és a Bring Me The Horizon együttesek is fellépnek az idei Electric Castle fesztiválon (július 17-21, Bánffy-kastély, Bonchida).


Citește AICI varianta în limba română a materialului.

Etichete: electric castle
Ultimele Stiri
abonare newsletter