Monitorul Cartierelor

Un băiat de 16 ani, la volanul unei mașini cu plăcuțe false, a produs un ACCIDENT pe Aurel Vlaicu

Un băiat de 16 ani din Cluj-Napoca a condus o mașină ce avea plăcuțe false și a produs un accident pe strada Aurel Vlaicu din municipiu.

 

Un băiat de 16 ani care a produs un accident soldat cu pagube materiale pe strada Aurel Vlaicu a fost identificat de polițiști. 


 

Mașina pe care o conducea băiatul avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare false, autoturismul nefigurând ca înmatriculat.


„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Călărași, autorul unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care a avut loc la data de 5 iunie, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiu. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de acesta avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, iar vehicului nu figura ca fiind înmatriculat. 


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter