Monitorul Cartierelor

Bandă separată pentru tramvai dinspre Mănăștur, spre Centru! Primarul Emil Boc: „Un tramvai plin cu oameni stă după o mașină”

Tramvaiul dinspre Mănăștur spre Centru ar putea avea un culoar dedicat / bandă separată. La Primărie se face o analiză pentru reconfigurarea circulației.

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, vrea să ca tramvaiul să aibă un culoar mult mai bun dinspre Mănăștur, spre Centru. Autoritățile locale vor să regândească o modalitate a circulației, printr-o analiză Moților-Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenței, pentru a se fluediza traficul.

 


„Acum așteptăm cu exproprierile și cu toată modernizarea asta de la Fabrica de Bere. Se modernizează partea dinspre Cardinal Iuliu Hossu. Gândim ca și tramvaiul să aibă un culoar mult mai bun din Mănăștur, spre centru. Nu este firesc ca un tramvai cu 170 de oameni să stea în spatele  unei mașini, cu un cetățean. Aici ne gândim o modalitate de regândire a traficului și a circulației, printr-o analiză Moților-Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenței, astfel încât să fie bine coordonate sensurile și să putem fluidiza transportul în comun. 

Acesta este unul dintre obiectivele pe care le am pentru a face cât mai fluid posibil transportul cu troleibuzul, cu tramvaiul în Cluj-Napoca”, a spus primarul Emil Boc, la un post de radio local.


CITEȘTE ȘI:

Șoferii, deranjați de limitatoarele de viteză. Boc: „Mai e câte un nebun care face ravagii. Așa evităm o tragedie”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter