monitorulcj.ro Menu
Monitorul Cartierelor

Clujean, prins la furat de biciclete dintr-un bloc din cartierul Grigorescu

Un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști după ce a furat biciclete dintr-un bloc din cartierul Grigorescu.

Un clujean a furat biciclete dintr-un bloc din Grigorescu. A fost reținut pentru 24 de ore

 

 


Polițiștii l-au reținut pe clujean pentru 24 de ore pentru că a furat două biciclete dintr-un bloc situat pe strada Bartok Bela. 

 


„Polițiștii Secției 5 din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 9 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre furtul a două biciclete din interiorul unui ansamblu de locuințe situat pe strada Bartok Bela, din municipiul Cluj-Napoca.


Prejudiciul cauzat prin sustragerea bicicletelor este de aproximativ 5.000 de lei, până în prezent nerecuperat.

La data de 17 mai a.c., în urma probatoriului administrat, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere legală.


Polițiștii continuă activitățile investigative în vederea identificării celorlalte persoane cu privire la care există indicii că ar fi participat la săvârșirea infracțiunii, tragerea acestora la răspundere penală și documentarea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Hoț filmat în timp ce fură o bicicletă dintr-un bloc, ziua în amiaza mare. Se întâmplă la Cluj

 

VIDEO - Hoţ de biciclete, prins de poliţişti. A reuşit să fure 14 biciclete din Mănăştur şi Plopilor