Monitorul Cartierelor

VIDEO. Intervenție de URGENȚĂ în Piața Abator! Un clujean e în stare CRITICĂ. Are leziuni la cap și coloană.

Echipajele de salvare din Cluj-Napoca au fost alertate pentru a interveni de urgență în cazul unui bărbat, aflat în stare critică de sănătate, în Piața Abator. Încă nu se știe ce i-a cauzat starea.

 

 


Un bărbat de aproximativ 30 de ani prezintă leziuni la cap și la coloana vertebrală. Acesta a fost găsit de echipajele de salvare pe un șantier în Piața Abator.

 


 

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.


„Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat pe un șantier situat în Piața Abator din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția echipajului SMURD a fost înregistrată în jurul orei 9.00, ulterior fiind solicitat sprijinul echipelor de pompieri, pentru a readuce bărbatul la nivelul de acces al ambulanței, având în vedere că acesta se afla la baza structurii, la o diferență de nivel de cca 6m.


În momentul sosirii salvatorilor la fața locului, bărbatul prezenta leziuni la nivelul capului și a colanei vertebrale, era conștient și stabil, însă pentru extragerea lui în siguranță, au fost utilizate echipamentele speciale, astfel încât să rămână imobilizat pe timpul transferului către ambulanță în vederea evitării agravării posibilelor traumatisme suferite.

Bărbatul, în vârstă de cca 30 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


Întrebat care a fost cauza leziunilor suferite de bărbat, ofițerul de presă ISU Cluj a spus că nu este vorba de căzătură de la înălțime și că se vor efectua cercetări pentru a se stabili cauza.

„Din primele date primite de la personalul de pe locul de muncă, bărbatul nu ar fi căzut de la înălțime, însă stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment va fi realizată de către personalul abilitat în acest sens”, a adăugat ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter