Monitorul Cartierelor

Șantierul din zona Parcului Central încurcă traficul până în vară. Boc: „E o lucrare amplă, dar merită sacrificiul”

Șantierul din zona Parcului Central din Cluj-Napoca va încurca traficul rutier mult și bine. Lucrările de modernizare pe străzile de acolo vor dura până în vară, dar primarul Emil Boc îi asigură pe cetățeni că „sacrificiul va merita”.

 

 


Emil Boc a anunțat că lucrările de modernizare la străzile din jurul Parcului Central din municipiul Cluj-Napoca se vor desfășura până în vară, pe data de 31 iulie.

 


Până în acel moment, pe străzile din zonă vor fi aplicate numeroase restricții de circulație.

„Până în 31 iulie, în acea zonă vom avea restricții de trafic. Nu vom închide traficul, dar vom avea restricții. Se va lucra sub trafic atât pe Iuliu Hossu, pe Coșbuc, Sindicatelor, cât și pe Vasile Alecsandri, dar la sfârșitul drumului toată partea asta de sacrificiu va merita pentru că vom avea niște străzi moderne. Vom avea mai mulți arbori noi, peste 114 arbori noi față de cei existenți pe aceste străzi. Ca să nu mai vorbim de rastele pentru parcare de biciclete, zeci sau sute de bănci cu spătar și fără spătar, (...) dar este o lucrare mai amplă și durează până în 31 iulie pentru că acolo trebuie să se lucreze la curent, trebuie să se lucreze cu cablurile în subteran, cu gazul pentru a schimba conducta, cei de la compania de apă ca să nu fie probleme. Toate acestea sunt în prealabil realizate, după care venim noi cu partea de modernizare”, a explicat Emil Boc la radio.


Vezi aici cum se vor moderniza străzile din jurul Parcului Central.

Ultimele Stiri
abonare newsletter