monitorulcj.ro Menu
Monitorul Cartierelor

Gest eroic al unor tineri din Cluj! I-au recuperat geanta unei fete, după ce a fost jefuită în Mănăștur

Doi minori i-au furat geanta unei fete în Mănăștur, dar aceasta a fost recuperată de niște tineri eroi.

Gestul eroic al unor tineri din Cluj

 

 


Doi tineri din Cluj, cu spirit civic, au ajutat o tânără aflată în nevoie. Bogdan și Cătălin, în vârstă de 22, respectiv 23 de ani, au recuperat geanta fetei după ce doi minori au jefuit-o.

 


„Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Noi vă spunem acum că aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți care au deposedat-o de geanta sa, însă Bogdan și Cătălin nu au surprins acel moment.

Strigăte de ajutor și doi băieți luând-o la goană…suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor. Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au făcut nevăzuți.


O scurtă privire între Bogdan și Cătălin - știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.


Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri!”, a scris Inspectoratul de Poliție Județean Cluj pe Facebook.