Monitorul Cartierelor

Calea Turzii, interzisă pietonilor? – GALERIE FOTO

Trotuarele de pe Calea Turzii au devenit un adevărat loc de parcare pentru şoferi, iar pietonii se văd nevoiţi să circule pe carosabil.

Pe Calea Turzii, în zona cimitirului, o porţiune de trotuar este impracticabilă pentru pietoni din cauza unei tufe care a crescut atât de mult încât se “prelinge” peste gard şi ajunge până aproape de mijlocul trotuarului. Din această cauză pietonii trebuie să coboare pe carosabil ca să poată trece de porţiunea respectivă. Astfel se supun riscului de a fi accidentaţi, mai ales că pe Calea Turzii traficul este permanent intens.

Tot în aceeaşi zonă, de parcă tufişul nu era suficient pentru a încurca circulaţia pietonală, periodic sunt maşini parcate pe trotuar. O cititoare ne-a trimis câteva fotografii care ilustrează cele două situaţii. “Pe aici nu se trece - varianta pietonală pe Calea Turzii în drum spre cimitir. Şi dacă pleacă maşinile tot nu se rezolvă problema. Oare al cui e acest sector care în curand devine impracticabil pentru pietoni?”, ne-a scris Adina Gânscă.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter