Monitorul Cartierelor

Subsolul parkingului Fabricii, inundat după fiecare ploaie

Clujenii din cartierul Mărăşti spun că de aproximativ un an au semnalat conducerii Primăriei că parkingul Fabricii este inundat după fiecare ploaie. Sesizările oamenilor au rămas însă fără efect. Bineînţeles că în urma ploilor abundente din ultimele zile, şoferii au avut nevoie de cizme de cauciuc, apa trecând de gleznă.

Foto arhiva Foto arhiva

“Aş vrea să ne ajutaţi în legătură cu parkingul Fabricii (strada Simion Muşat). Deşi este nou, de câte ori plouă subsolul este inundat. Duminică după o ploaie de 30 minute apa îţi trecea peste papuci. Cum este posibil aşa ceva? Totuşi trăim într-un oraş mare nu într-un sat uitat de lume”, a scris Simona Păcuraru, pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei. Clujeanca subliniază că anul trecut, reprezentanţii Primăriei au promis că vor face reparaţiile necesare. “Aceasta nu este o problemă nouă. Şi anul trecut în perioada ploilor a fost la fel. Am făcut sesizare şi mi s-a spus că după ce se retrage apa vor face reparaţii. Se pare că a trecut un an şi încă nu le-au făcut”, a mai notat Simona Păcuraru.

Parkingul Fabricii a fost deschis în anul 2013, după ce lucrările au durat trei ani. Dacă pentru celelalte parkinguri de cartier a fost nevoie de aproximativ un an, pentru acesta a fost necesară o perioadă de trei ori mai lungă.


În 2010 au început lucrările la parkingul de pe strada Simion Muşat, termenul de finalizare fiind 2011. Şantierul a fost încheiat cu întârziere mare din cauza constructorului, Concefa Sibiu, care a intrat în insolvenţă. În momentul de faţă, o situaţie similară, cu constructor în insolvenţă este în Mănăştur, la parkingul Negoiu-Mehedinţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter