Monitorul Cartierelor

Intersecția din Cluj-Napoca unde au loc accidente pe bandă rulantă. Primăria ignoră cererile cetățenilor de a monta limitatoare de viteză

Primăria ignoră cu bună știință cererile cetățenilor. În cartierul Între Lacuri, deși locuitorii au cerut de nenumărate ori montarea unor praguri pentru reducerea vitezei, nu i-a ascultat nimeni.

sursa foto: domnuleprimar.ro sursa foto: domnuleprimar.ro

Clujenii care locuiesc în zona intersecției străzilor Harghita și Jiului spun că au loc frecvent accidente rutiere din cauză că nu există un prag pentru reducerea vitezei. Angajații Primăriei au fost înștiințați despre situație, dar în loc să monteze limitatoare de viteză au amplasat indicatoare. Efectul este zero. Accidentele rutiere au loc în continuare, cel mai recent având loc miercuri, 13 aprilie.

“Felicitări V-am rugat și anul trecut, în numele a zeci de oameni care locuim în zonă să montați praguri la intersecția Harghita cu Jiului. Mi-ați răspuns că s-au montat indicatoare. Nici un rezultat. Azi (ieri – n.red.), din nou accident grav. După cum vedeți în imagine, s-a oprit în gardul vecinului. Mulțumim lui Dumnezeu că nu erau pietoni pe trotuar. Am ajuns să ne fie frică să ne mai plimbăm copiii pe trotuarul ăsta. Poate moare cineva într-o bună zi și atunci o să vă treziți. Până atunci, vă mulțumim și poate veniți prin zonă cu niște zâmbete și promisiuni electorale”, a scris un clujean într-o sesizare către primarul Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter