Monitorul Cartierelor

Haos în trafic în zona Primăriei. Zilnic au loc ambuteiaje

Şoferii se plâng de faptul că în după modernizarea străzii Moţilor se creează ambuteiaje, în fiecare zi.

Totul are loc din cauza unei probleme legată de marcarea benzilor de circulaţie. “Pe strada Moţilor nr.1, în faţă la Primărie avem o situaţie delicată în ce priveşte marcarea benzilor de circulaţie. Înainte de refacerea străzii existau două benzi de viraj la stânga pe strada Petru Maior. Acum există doar o bandă de viraj la stânga iar cealaltă este de mers înainte. Problema este că acea bandă nu are corespondent mai departe pe strada Moţilor ci dă în banda de trolee staţionate în faţă la primărie pe sensul invers de mers”, scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

Acesta adaugă că se creează ambuteiaje, nervii şoferilor fiind întinşi la maxim. “În această situaţie se creează ambuteiaje pentru că unele maşini de pe această bandă stau să aştepte verde la semafor pentru a vira pe Petru Maior pe modelul vechi, iar cele care vor să meargă înainte nu au unde şi forţează intrarea în faţa celor care merg pe banda 2 de mers înainte. Rezultatul: mii de claxoane. Vă rog să vă decideţi dacă:


nu ar fi mai bine că această bandă să fie că înainte, de mers la stânga pe Petru Maior; nu ar trebui nişte stâlpişori care să delimiteze sensurile”, încheie clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter