Monitorul Cartierelor

Privighetorii şi Cucului, singurele străzi fără asfalt din tot cartierul

În fiecare an, cel puţin o persoană care locuieşte pe strada Privighetorii din cartierul Dâmbu Rotund solicită Primăriei Cluj-Napoca modernizarea acesteia.

Oamenii spun că în tot cartierul au mai rămas doar două străzi pe care nu a fost turnat niciodată asfalt. “Aş dori să ştiu când se va asfalta şi strada Dropiei (Privighetorii) din Dâmbul Rotund, una din cele 2 străzi neasfaltate din tot cartierul. La fel  este şi strada Cucului. Câte mandate de primar vor mai trece ca să putem să avem şi noi o stradă de Capitală Europeană?”, scrie un clujean într-o sesizare la adresa conducerii Primăriei.

În urmă cu doi ani, pentru această stradă a fost realizat un site, fiind singura stradă cu site din oraş. Iniţiatorii acestui demers au reuşit doar să atragă atenţia asupra stării extrem de proaste în care se află strada.


Anul trecut, un locuitor de pe strada Privighetorii îl invita pe primarul Emil Boc să viziteze strada pentru a se lămuri cum stau lucrurile. Reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat, anul trecut, că există probleme juridice legate de strada Privighetorii și până când nu vor fi rezolvate nu pot începe lucrările de modernizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter