Monitorul Cartierelor

Stradă asfaltată doar parţial

Un clujean care locuieşte în cartierul Gruia spune că strada Migdalului este asfaltată doar parţial, pe unele porţiuni partea carosabilă fiind atât de degradată încât s-au format adevărate cratere.

Stradă asfaltată doar parţial Stradă asfaltată doar parţial

“Strada Migdalului este asfaltată doar parţial, de la imobilul nr. 18 până la intersecţia cu strada Tyukodi nu este asfaltat, iar în asfaltul care a fost turnat în anii ‘80 se afla cratere în care ne rupem maşinile. Vă rog să trimiteţi pe cineva la faţa locului pentru a găsi soluţie de rezolvare”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

Bărbatul adaugă că alte străzi din cartier au fost asfaltate între timp de două ori. “Doresc să specific că toate străzile din acest cartier sunt asfaltate unele chiar şi de două ori în ultimii ani. Pe porţiunea neasfaltată nu sunt parcări amenajate deşi strada este principal. În cazul în care nu voi primi răspuns la sesizare în timp legal îmi rezerv dreptul de a chema presa şi să depun plângere la organele abilitate pentru a verifica suspiciunile pe care le am cu privire la asfaltarea acestei străzi până la imobilul nr. 18”, îşi încheie clujeanul sesizarea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter