Monitorul Cartierelor

Clujean, exasperat de șantierele din centru: “Opriți mizeria și incompetența”

Lucrările de modernizare a străzilor Avram Iancu și Memorandumului, începute de aproape două luni, îi scot din minți pe clujeni din cauza mizeriei și neresepectării termenelor de finalizare anunțate de conducerea Primăriei.

Un clujean i-a scris primarului Emil Boc și îl întreabă cum va reuși să modernizeze Moților până în toamnă dacă Memorandumului nu este gata nici acum, la două luni de la demararea lucrărilor.

“Vreau să felicit Primăria Cluj-Napoca şi pe primar pentru imaginea perfectă şi frumoasă a oraşului de zilele lui. Un centru plin de moloz, o dezordine de nedescris. Oare s-a mai văzut domnilor un şantier mai dezorganizat decât cel de pe Memo? Cum este permisă, domnilor, mizeria şi dezordinea de pe un şantier din centrul oraşului? Aţi dat termene peste termene şi nu s-a respectat niciunul! Dacă în ritmul ăsta se lucrează faceţi ceva şi nu începeţi Moților şi opriți-vă cu Avram Iancu acolo unde sunteţi că nenorociţi un oraş. Nu înţeleg cum în două luni nu reuşiţi să finalizaţi o stradă de 300 m şi vreți să terminaţi Moților până la toamnă?”, scrie clujeanul pe un site pentru sesizări și reclamații la adresa Primăriei Cluj-Napoca.


Bărbatul îi cere primarului să nu mai facă vizite pe șantier și să oprească mizeria. “Opriţi mizeria şi incompetența măcar în ceasul al doisprezecelea, nu mai faceţi vizite stupide pe astfel de şantiere că vă faceţi mai mult rău! Piatră din China, domnilor, oare calitatea nu este îndoielnică? Sau nu contează? După unul sau doi ani o schimbăm”, încheie clujeanul.

Articol scris de Ana Caşu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter