Monitorul Cartierelor

Mănășturenii vor aparate de fitness

Clujenii care locuiesc în cartierul Mănăștur solicită Primăriei Cluj-Napoca să amenajeze câteva aparate de fitness în parcul de joacă pentru copii de pe strada Mehedinți.

„Vă adresăm rugămintea de a dispune, în limita posibilităţilor, amplasarea a 1 - 2 aparate de fitness (stepper, bicicletă, etc.) în parcul de joacă al copiilor de pe str. Mehedinţi, nr. 1 - 3, necesare dezmorţirii oaselor atât ale tinerilor cât şi ale vârstnicilor”, a scris un mănășturean pe un site pentru sesizări și reclamații la adresa administrației publice locale.

Primăria Cluj-Napoca a reînnoit  recent aparatele de fitness din Parcul Central. În mai 2014, autoritățile locale au publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) un anunţ privind lansarea licitaţiei pentru cumpărarea de aparate de fitness în aer liber. Conform anunţului, urma să fie încheiat un acord cadru cu un singur operator pe o perioadă de patru ani pentru furnizarea acestor aparate.  Valoarea estimată a acordului este de 2.055.000 lei (aproape 445.000 euro) fără TVA. Frecvenţa contractelor care vor fi atribuite este anuală, iar valoarea contractelor subsecvente este de 513.750 lei (114.000 euro) fără TVA pentru un singur contract.


În urmă cu trei ani, Primăria Cluj-Napoca a amplasat aparate de fitness în aer liber în zece locaţii din oraş, majoritatea dintre acestea fiind în parcuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter