Monitorul Cartierelor

Scandal şi ţipete în fiecare noapte pe Dorobanţilor

Clujenii care locuiesc pe Calea Dorobanţilor sunt disperaţi de scandalurile cu care se confruntă în fiecare noapte şi au cerut ajutorul Primăriei Cluj-Napoca.

Foto Arhiva Foto Arhiva

Un clujean care nu mai suportă urletele şi scandalurile vecinilor nedoriţi solicită rezolvarea situaţiei care persist de ani de zile. “Ţiganii de pe Dorobanţilor!!! Vă rugăm faceţi ceva, e scandal continuu, urlete, ţipete, vaiete, poliţie noaptea la 1.00, urlete de ajutor de ne bagă în sperieţi. Şi asta de ani buni. Şi le-am răbdat cu toţii până acum, dar deja e prea mult”, scrie un clujean într-o sesizare postată pe o platformă de sesizări şi reclamaţii.

El se plânge că vecinii rromi îşi fac nevoile pe stradă astfel că mirosul e de nesuportat pentru cei care trec pe trotuar. “Plus că îşi fac nevoile pe stradă, lângă stâlp sau după copăceii ce sunt acolo, treci pe trotuar şi pute şi alte treburi...nu mai spun. Îşi aruncă gunoaiele în interiorul unei alte încăperi, cu deschidere la stradă la care i-au spart geamurile. Se împut gunoaiele acolo de luni de zile. Treci pe trotuar, te înconjoară puradeii, şi asta nu ar fi o problemă dar dacă ferească-ne sunt mai agitaţi sau e scandal nu ai ce trece pe parte aceea de stradă....Totuşi e stradă principal”, încheie clujeanul sesizarea.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter