Monitorul Cartierelor

A vrut să plătească impozitul şi i-au închis uşa în nas

O clujeancă reclamă modul de lucru al funcţionarelor de la ghişeele primăriilor de cartier.

O femeie care a vrut să îşi plătească impozitul la sediul primăriei din cartierul Mărăşti nu a putut face acest lucru din cauză că a mers la ghişeu la ora 16.58, programul fiind până la ora 17.00. Funcţionarele au refuzat să mai încaseze impozitul pe motiv că numără banii.

“Sunt un contribuabil care azi 19 martie a dorit să achite impozitele şi taxele locale în cartierul Mărăşti, str. Fabricii, la ora 16.58 şi căreia i s-a închis uşa în nas pe motiv că programul s-a terminat. Celor două doamne care sunt funcţionari publici le este interzis să lucreze peste program două minute? Sau să înţeleg că Primăria Cluj Napoca nu doreşte să încaseze taxele la zi? Sau se aşteaptă că începând cu data de 1 aprile să achităm majorări şi penalităţi aferente contribuţiilor neachitate la termen?”, îi scrie o clujeancă primarului Emil Boc.


Ea spune că pur şi simplu i-a fost închisă uşa în nas. “Sunt profund indignată de atitudinea celor două funcţionare, care împreună cu reprezentantul firmei de pază, ne-au închis uşa în nas celor trei persoane aflate la uşă, motivând că se numără banii. Vă rog luaţi măsuri pentru programul de la casieriile primăriilor de cartier, asfel încât să putem achita taxele şi noi cei care lucrăm până la ora 18 şi a celor care nu îşi permit să achite online”, a încheiat clujeanca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter