Monitorul Cartierelor

Sute de şoferi de camion încalcă legea zilnic. Crapă pereţii caselor de la trepidaţii

Anul trecut, traficul greu a fost deviat temporar pe strada Maramureşului din cauza lucrărilor de reparaţii la podul Nadăş.

Între timp, camioanele au fost scoase de pe această stradă, dar şoferii ignoră decizia Primăriei Cluj-Napoca şi circulă în continuare pe Maramureşului, spre disperarea clujenilor care locuiesc în această zonă.

“Vă rog să luaţi măsuri împotriva camioanelor care trec pe strada Maramureşului, deşi pe această stradă este interzis accesul camioanelor peste 5 tone. Zilnic trec aproximativ 250-300 camioane pe stradă, camioane care distrug casele de pe această stradă. Vreau să menţionez că această situaţie a apărut datorită devierii temporare a traficului greu care a avut loc anul trecut din luna iulie până în luna decembrie pentru repararea podului peste Nadăş”, i-a scris un clujean, primarului Emil Boc, pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei.


El îi mai cere primarului să trimită filtre de poliţie care să sancţioneze şoferii de camioane care nu respectă legea şi distrug casele. 

abonare newsletter