Monitorul Cartierelor

Poliţia Locală doarme? Parcul Iuliu Prodan din Zorilor arată ca după război - FOTO

Lipsa de civilizaţie a unor clujeni şi dezinteresul autorităţilor locale, în special al poliţiştilor locali, se vede foarte bine în dezastrul din parcul Iuliu Prodan din cartierul Zorilor, de pe strada Gheorghe Dima.

În ce zone patrulează Poliţia Locală dacă parcul în care Primăria a investit 780.000 lei a fost vandalizat în ultimul hal? Inaugurat în 2012, parcul arată acum ca după război. Gardul care împrejmuieşte locaţia este rupt în mai multe locuri, coşurile de gunoi sunt arse, sparte sau pur şi simplu date jos de pe suport, au fost tăiaţi unii copaci, iar o toaletă publică a fost răsturnată. O cititoare ne-a semnalat situaţia şi ne-a trimis câteva fotografii cu dezastrul din parc.

Cel mai probabil, angajaţii Primăriei Cluj-Napoca nu ştiau nimic despre vandalizarea parcului. Abia la sesizarea reporterilor Monitorul de Cluj, reprezentanţii autorităţilor locale au promis că vor fi reparate toate stricăciunile din parc. “Va informăm ca problemele semnalate de dumneavoastră vor fi remediate în cel mai scurt timp. În acest sens, deja s-a luat legătura cu firmele cu care Primăria a încheiat contracte pentru mobilierul din parc. În ceea ce priveşte arborii care au fost tăiaţi, aceştia erau bătrâni şi uscaţi, reprezentând un pericol pentru siguranţa trecătorilor”, au precizat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.


Parcul a fost inaugurat în 2012 şi a fost realizat de Primărie în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. Universitatea a pus la dispoziţie terenul de aproximativ 6 hectare, iar Primăria s-a ocupat de amenajările necesare.

Dacă aveţi imagini sau informaţii despre probleme din cartierul dumneavoastră, ne puteţi contacta la redactia@monitorulcj.ro sau la numărul de telefon 0264-597.700.

abonare newsletter