Monitorul Cartierelor

Pană de internet la Primăria de cartier Gheorgheni. Taxele nu au putut fi încasate

Clujenii care au vrut să îşi plătească taxele şi impozitele la sediul Primăriei de cartier din Gheorgheni au avut o surpriză neplăcută.

Angajatele Primăriei de cartier Gheorgheni nu au putut încasa nicio taxă, luni dimineaţa, în intervalul orar 8.00 – 11.00 din cauză că nu a funcţionat internetul. Oamenii care se aflau la coadă la ora 10.30 au spus că s-au tot plimbat de dimineaţă între casă şi sediul Primăriei în speranţa că se va remedia problema.

Defecţiunea a fost semnalată conducerii Primăriei prin intermediul unei platforme pentru sesizări şi reclamaţii la adresa primarului Emil Boc. “Ca un contribuabil modest şi conştiincios, astăzi 05.01 m-am deplasat la sediul Primăriei de cartier, Gheorgheni, să-mi achit taxele şi impozitele pe anul în curs, grăbit şi de faptul că plec din localitate pe o perioadă mai îndelungată. Stupoare, nu funcţionează sistemul. Domnule primar, cât să mai îndur bătaia de joc? Stau de la ora 8.00. În acest timp, sute de oameni, mulţi bătrâni făceau cale întoarsă, înjurând şi blestemând. Acuma este ora 10.15 şi situaţia este neschimbată. Angajatele dvs. de la ghişee stăteau şi ne îndrumau spre alte cartiere unde să ne plătim taxele. Situaţia se repetă în fiecare an. Vă rog o explicaţie doctă, nu una standard, gen puteţi plăti on-line, puteţi achita până în 15. 03. Oare cine răspunde de bătaia asta de joc, poate îşi va căuta un loc de muncă adecvat”, a scris un clujean.


Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat că responsabilitatea remedierii nu aparţine autorităţilor locale, fiind vorba despre o defecţiune la fibra optică. În jurul orei 11.00, o echipă a firmei RDS RCS s-a deplasat la sediul Primăriei şi a rezolvat problema. 

abonare newsletter