Monitorul Cartierelor

Traficul greu a rămas pe Maramureșului, deși podul Nadăș a fost modernizat

Pereții caselor de pe strada Maramureșului crapă după ce traficul greu a fost deviat în urmă cu cinci luni, o dată cu începerea lucrărilor de modernizare a podului Nadăș.

Marți, circulația pe pod a fost redeschisă, dar traficul greu a rămas pe strada Maramureșului. Oamenii sunt nemulțumiți și îi cer primarului Emil Boc să mute înapoi traficul greu pe strada Oașului. “Domnule primar, aţi deschis podul peste Nadăș, dar traficul greu l-aţi lăsat tot pe strada Maramureşului. De ce nu se intervine pentru a devia şi traficul înapoi pe strada Oașului, deoarece în acest fel dezastrul de pe strada Maramureşului continuă pentru locuitorii de pe această stradă, locuitori care de 5 luni de zile nu mai au linişte şi casele crapă în fiecare zi. Vă rog frumos să interveniţi în acest sens şi să deviaţi traficul de pe strada Maramureşului”, i-a scris un clujean primarului prin intermediul unui site pentru sesizări și reclamații.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au precizat că pe strada Oașului se realizează în prezent lucrări de modernizare. “Participanţii la trafic sunt rugaţi să circule cu respectarea limitării de viteză de 30 km/h impusă prin indicatoare rutiere, în condiţiile în care strada Oaşului este o stradă pe care se desfăşoară lucrări de modernizare”, au declarat reprezentanții Biroului Mass-Media.

Ultimele Stiri
abonare newsletter