Monitorul Cartierelor

În Mărăști, a crescut iarbă prin asfaltul degradat - FOTO

Pe strada Aurel Vlaicu, pietonii pot să îşi rupă gâtul dacă se încumetă să folosească scările din apropierea blocului de la numărul 11.

Pe treptele de beton a crescut iarbă şi în multe locuri lipsesc bucăţi de beton din cauză că nu au mai fost modernizate de ani buni. Platforma de lângă scări este foarte degradată, plăcile din care este construită fiind crăpate și pline cu gropi care se umplu cu apă după ce plouă. Asociația de proprietari de pe strada Aurel Vlaicu nr.11, Bl.V1 îi solicită primarului Emil Boc să facă lucrări de reparații în zonă, terenul aparţinând domeniului public.

Pe un site pentru sesizări și reclamații, reprezentanții asociației de proprietari îi solicită primarului turnarea unui covor asfaltic la intrarea pe platforma blocului dinspre strada principală şi cele două scări ale imobilului, atât la treptele cât şi la platforma pentru cărucioare copii/bolnavi; consolidarea treptelor din partea laterală a blocului situate în partea dreaptă a firmei Bilancia, care sunt într-un avansat grad de degradare.


Semnatarii sesizării au atașat și câteva fotografii relevante.

Ultimele Stiri
abonare newsletter