Monitorul Cartierelor

Trotuarele proaspăt reparate fac valuri

Pe strada Albac și pe strada Horea, asfaltul de pe trotuare face valuri, deși recent au avut loc lucrări de reparații în ambele zone.

Un clujean nemulțumit a sesizat această problemă și solicită conducerii Primăriei Cluj-Napoca să verifice modul în care sunt realizate aceste lucrări. “Există nişte standarde de asfaltare în Oraşul Comoară? Un proces de predare, un reprezentant al Primăriei să recepţioneze lucrarea? Lucrările de asfaltare a trotuarului de pe strada Albac sunt execrabile.Trotuarul proaspăt asfaltat este foarte vălurit. De asemenea şi trotuarul de pe strada Horea arată groaznic. Aşa ar trebui să arate legătura centru-gară?”, scrie clujeanul într-o sesizare postată pe un site pentru sesizări și reclamații la adresa primarului Emil Boc.

Clujenii de pe strada Albac s-au confruntat anul acesta cu probleme legate și de modul în care muncitorii de la firma CFO Integrator au înțeles că trebuie să lucreze pentru introducerea cablurilor în subteran. Pe durata a câteva săptămâni, lucrările s-au desfășurat zi și noapte, fără să țină cont cineva că la ora 2.00 noaptea muncitorii urlau și foloseau la maxim utilajele grele. Orarul de lucru a fost modificat abia după nenumăratele sesizări ale celor care locuiesc pe Albac.

Ultimele Stiri
abonare newsletter