Monitorul Cartierelor

Aventurile unui șofer în "catacombele" de la Cluj Arena

Parcarea mașinii în parkingul de la Cluj Arena este o adevărată aventură.

Șoferii care vor să își lase mașina în parkingul de la Cluj Arena trebuie să se înarmeze cu o răbdare de fier. În parking și în locurile pentru pietoni este beznă oarbă, iar automatele pentru tichete sunt bine dosite. Clujeanul a dorit să-şi parcheze maşina la parkingul de la Cluj Arena, în apropiere de Parcul Central, locul în care a vrut să-şi petreacă timpul liber alături de fiul lui. “La intrare m-a întâmpinat o beznă de nedescris. După ce am parcat am încercat să ies prin locurile destinate pietonilor, dar am constatat că fără echipament speologic nu ai nicio şansă”, povesteşte clujeanul pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Asta nu a fost tot! Când a vrut să plece acasă a mai constatat ceva. “Cand am încercat să-mi recuperez maşina, supriză: nu există automate pentru achitarea taxei de parcare. Am căutat un paznic (pe care l-am deranjat fiind duminică) şi când i-am spus de ce am nevoie, a fost foarte nedumerit, spunând că ce am căutat eu pe acolo”, spune clujeanul.


În cele din urmă a avut noroc cu un paznic ce l-a ajutat să plece din „catacombele” parkingului de la Cluj Arena, care nu are semne de circulaţie.  „Automatele pentru plată sunt încuiate undeva pe la intrarea în tribune. Cumva cu greu a venit cineva cu mine să-mi arate că mai există un automat undeva în catacombele din parcare, dar era atât de întuneric, că nu am văzut unde se introduce bancnota! Cumva cu greu am achitat şi după 15 minute de nervi am ieşit cu maşina PE LA INTRARE, datorită bunăvoinţei paznicului, pentru că nu există semne care să te ghideze către ieşire! La toate astea vă rog să mai adăugaţi şi un copil de 4 ani, pe care cică l-am dus la plimbare în parc, nu la expediţie speologică! Lucru românesc!”, mai adaugă reclamantul.

Clujeanul este hotărât şi ştie cum va proceda data viitoare. “Data viitoare parchez pe iarbă! Lucru românesc! Ne merităm soarta!”, spune reclamantul în final.

abonare newsletter