Monitorul Cartierelor

Nesimțire: trotuare ocupate de mașini. Poliția nu face nimic

În Piaţa Ion Agârbiceanu (fostă Engels) din cartierul Andrei Mureşanu, pietonii abia dacă mai au loc să treacă atunci când ajung în faţa teraselor de fiţe.

Piața Ion Agârbiceanu este în pemanență ocupată de mașini parcate în fața teraselor. Poliția Rutieră și Poliția Locală nu fac nimic pentru remedierea situației și arată astfel doar neputința, deși problema nu este una recentă, ci persistă de luni de zile. Nesimțirea șoferilor de a-și lăsa mașinile unde apucă a fost semnalată de Monitorul de Cluj, în urmă cu aproximativ două luni, dar autoritățile abilitate nu au luat nicio măsură și angajații continuă să își încaseze liniștiți salariile plătite din banii cetățenilor, deși nu își fac treaba pentru care sunt plătiți.

Șoferii obișnuiți să parcheze oriunde și oricând nu se deplasează nici măcar câţiva zeci de metri, ci îşi parchează maşinile chiar pe trotuar, uneori pe trecerea de pietoni.


Dacă aţi văzut o scenă sau vă confruntaţi cu o situaţie care poate deveni ştire, ne puteţi trimite fotografii pe adresa redactia@monitorulcj.ro. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter