Monitorul Cartierelor

Își rup mașinile în limitatoarele de viteză

Limitatoarele de viteză montate de Primăria Cluj-Napoca pe mai multe străzi din oraș le dau bătăi de cap șoferilor.

Clujenii se plâng că pragurile de sol montate în această primăvară de Primărie le rup mașinile. “Domnule primar,în primul rând vreau să vă felicit pentru modernizarea atâtor străzi din oraşul nostru,dar aş vrea să vă rog în acelaşi timp să revizuiţi limitatoarele de viteză de pe străzile Eugen Ionesco şi Victor Babeş. Ele sunt folositoare, dar sunt prea înalt construite. De trei zile îl tot lovesc pe cel de pe Victor Babeş ,având în fiecare zi treaba la Clinica de Dermatologie. Și azi mi-am rupt tobele de la maşină de tot”, îi scrie un clujean primarului Emil Boc prin intermediul platformei domnuleprimar.ro.

El cere conducerii Primăriei să regândească modul în care sunt construite aceste limitatoare. “Rugămintea mea şi cred că nu numai a mea ar fi ori să le facă mai puţin înalte ori mai late ca să nu mai avem probleme cu "agăţatul "tobelor de eşapament în ele”, încheie clujeanul.


În primăvara acestui an, primarul a anunțat montarea pragurilor de sol pe 33 de străzi din oraș, printre care și Victor Babeș. “Am dat dispoziţii pentru amplasarea a 33 de praguri de sol din asfalt, în diferite zone din oraş, în baza solicitărilor cetăţenilor. Sunt praguri de sol rezistente care nu se distrug uşor, sunt eficiente”, declara atunci Boc.

Pragurile de sol au înălțimea de maxim 7 centimetri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter