Monitorul Cartierelor

Riscă să ajungă blocaţi pe propria stradă

Strada Mozart, cu intrare de pe Calea Turzii, este asfaltată doar pe jumătate, deşi clujenii care locuiesc pe această stradă au solicitat, autorităţilor locale, modernizarea străzii ani la rând.

În ultima perioadă, nici nu s-au mai gândit la asfalt ci la faptul că ar putea fi nevoiţi să parcurgă trei kilometri pe Calea Turzii ca să poată ajunge acasă. Ei se tem că vor fi izolaţi dacă nu se va putea face viraj la stânga de pe Calea Turzii pe Mozart. Clujenii au mers cu jalba în propţap la consilierii locali cărora le-au cerut să facă ceva pentru remedierea situaţiei.

“De data aceasta, cetăţenii nu mai ridică problema că vreau asfalt. Vor intrare din Calea Turzii înspre strada Mozart, în condiţiile în care singurele legături cu strada Bună Ziua sunt străzi private. În condiţiile în care nu se va putea face viraj la stânga pentru intrare pe strada Mozart, toţi aceşti locuitori dintr-un cartier destul de consistent deja, vor trebui să meargă până la sensul giratoriu de la ieşirea din Cluj, vreo 3 kilometri, ca să poată intra pe strada Mozart. Aceasta, în condiţiile în care strada Mozart este principala arteră care va face legătura între Nottara şi Calea Turzii. Acolo ar trebui o soluţie de perspectivă şi nu una de moment”, a declarat unul dintre consilierii locali în timpul ultimei şedinţe de Consiliu Local.


Primarul Emil Boc a precizat că va propune situaţia spre analiză Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter